Кузьму поховають у новому склепі у Львові

Батько Кузьми викупив місце в склепі, як тільки дізнався про загибель сина

Лідера гурту "Скрябін", який загинув у ДТП 2 лютого, поховають 5 лютого на Брюховицькому цвинтарі, панахида розпочнеться о 12.00. Для улюбленого сина батько Андрія Кузьменка викупив місце у новому склепі, пише "Сегодня".

Працівник місцевого бюро ритуальних послуг розповів, що батько Кузьми купив чверть склепу з окремим входом буквально через кілька годин після звістки про загибель сина. "Там ще нікого не ховали. Склеп зовсім новий, нагадує більше бункер", – розповіли працівники кладовища.

В одній такій секції можна поховати кількох осіб, вартість осередку коливається в районі 6000 гривень. Ділянка зі склепом розташована у глибині цвинтаря.

Нагадаємо, сьогодні у Львові пройде прощання з музикантом Андрієм Кузьменком (16:00, храм Преображення Господнього в центрі міста).

Вранці 2 лютого Кузьма повертався з Кривого Рогу, де напередодні відіграв концерт. На 86 км траси "Кіровоград-Запоріжжя" його позашляховик "Тойота" виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з молоковозом. Андрій, якому було 46 років, загинув на місці.