Касьянов: Тисячі тонн боєприпасів привозяться з Росії, проти нас воюють російські найманці і регулярні частини

Ситуація на фронті набагато складніша, у солдат на передовій не вистачає боєприпасів, бойової техніки, інших видів озброєнь

Про це в ефірі Еспресо.TV заявив волонтер, один із засновників спільноти "Армія SOS" Юрій Касьянов.

За його словами, ситуація на фронті набагато складніша, ніж показують по телевізору і розповідають у ЗМІ.

"Ситуація складна, тому що наша армія часом зазнає втрат через некомпетентність командирів. Тому що керівництво країни не до кінця усвідомлює, в якій ми знаходимося зараз ситуації. А ситуація - це війна з Росією. Ось ці тисячі тонн боєприпасів, які вилітають на наші міста, привозяться з Росії. Люди, які воюють проти нас, - російські найманці, регулярні частини Росії. У нас не вистачає боєприпасів, не вистачає бойової техніки, інших видів озброєнь, не вистачає деколи солдатів", - наголосив Юрій Касьянов.

Волонтер підкреслив, шо солдати готові триматися і будуть воювати до останнього, однак сильно деморалізує нечітка позиція західних політиків щодо протидії російській військовій агресії. 

"І в зв'язку з цими переговорами виникає питання: чого дійсно хоче Захід? США? У багатьох бійців виникає відчуття, що нас просто ігнорують, готові поступитися інтересами України в ім'я того, щоб не конфліктувати з Росією. Це негативно впливає на війська", - зауважив Юрій Касьянов.