На "вотчині" Януковича виникли проблеми з будівництвом стадіону до ЧС-2018

Підрядник з будівництва футбольного стадіону у Ростові-на-Дону, на якому повинні пройти ігри чемпіонату світу - 2018, відстає від графіка і не встигає здати стадіон в призначені ФІФА терміни

Про це повідомив міністр будівництва Ростовської області Микола Безуглов, пише Еспресо.TV, з посиланням на "Ведомости" та новинний портал Kr-news.ru.

За його словами, термін здачі спортивного майданчика перенесено на сім місяців - з травня 2017 р. на 25 грудня 2017 р.

"У зв'язку зі стислими термінами будівництва на будмайданчику введений двозмінний режим. Одноразово там працює 78 одиниць техніки", - сказав Безуглов. Відставання від плану робіт пов'язують з тривалим часом затвердження проекту.

Після заяви Безуглова заступник губернатора Ростовської області Ігор Гуськов заявив агентству "Р-спорт", що відставання від графіка будівництва стадіону у Ростові буде ліквідовано підрядником протягом трьох-чотирьох місяців.

Чемпіонат світу з футболу 2018 року пройде з 14 червня по 15 липня на 12 стадіонах в 11 містах Росії - Москві, Калінінграді, Санкт-Петербурзі, Волгограді, Казані, Нижньому Новгороді, Самарі, Саранську, Ростові-на-Дону, Сочі і Єкатеринбурзі.

В грудні 2014 р. з федерального бюджету було виділено 20,2 млрд руб ($300 тис.) для будівництва стадіону в Ростові на 45 335 глядацьких місць.

Нагадаємо, що Віктор Янукович, який втік з України після Революції Гідності, а Верховна Рада вчора позбавила його звання президента, спочатку оселився в Ростові-на-Дону. Саме з цього міста більшість російських терористів вирушає воювати на Донбас.