Суркіс підтримує Коломойського, який прагне очолити український футбол

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс підтримав ініціативу власника "Дніпра" Ігоря Коломойського балотуватися на пост глави Федерації футболу України

Про це Суркіс заявив в інтерв'ю каналу "Футбол 1", повідомляє Еспресо.TV.

"Якщо Ігор Валерійович бачить в собі сили поліпшити стан нашого футболу, то я нормально до цього ставлюся. Я не знаю, чи вийде у нього задумане. Треба спочатку вийти з якоюсь програмою, виграти вибори... Але я не можу його не підтримати, бо знаю, скільки він вкладає у футбол грошей, душі і серця. Це його вибір. Якщо він піде, я - за. Але якщо буде за що, я буду першими, хто його буде критикувати. Мені невідомі плани Ігоря Валерійовича. Можливо, він залишить пост губернатора і повністю сконцентрується на футболі. Якщо так, то це буде ще краще", - каже Суркіс .

Нагадаємо, що крім Коломойського на пост президента ФФУ претендують колишній футболіст Владислав Ващук, в.о. президента ФФУ Андрій Павелко та колишній голова всеукраїнської профспілки футболістів України Олег Печорний.

Вибори президента відбудуться 6 березня на позачерговому Конгресі ФФУ.

Як уже повідомлялося, губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський заявив про намір балотуватися на пост голови Федерації футболу України.