Учасники переговорів у Кремлі перервалися на вечерю

У Кремлі поки перервалися переговори канцлера Німеччини Ангели Меркель, президента Франції Франсуа Олланда і російського президента Володимира Путіна

Про це передає Еспресо.TV з посиланням на "РБК-Україна"

"Переговори Путіна, Меркель і Олланда по Україні завершилися. Вечеря. Поки не знаємо, чи буде спілкування з пресою", - цитує видання російську журналістку.

Нагадаємо, переговори Путіна, Олланд і Меркель почалися близько 18:30 за київським часом.

Нагадаємо, у Кремлі канцлер Німеччини Ангела Меркель, президент Франції Франсуа Олланд і російський президент Володимир Путін ведуть переговори щодо врегулювання ситуації на сході України. Українська сторона у цих переговорах участі не бере. 

Напередодні у четвер Меркель і Олланд здійснили візит до Києва, де зустрілися з президентом України Петром Порошенком. Сторони напрацювали спільні пропозиції для втілення Мінських домовленостей. Зокрема, вони закликали до негайного припинення вогню, виведення іноземних військ з України, відведення важкої техніки та озброєнь, закриття кордону і звільнення всіх заручників. Також президент Порошенко закликав європейських лідерів сприяти звільненню українського пілота Надії Савченко.