З’явилося відео з відвертими думками Кузьми про події в Україні

12 листопада 2014-го року у Львові відбувся бізнес-сніданок BreakWest, на якому відомі львівські бізнесмени говорили про проблеми сьогодення та їх вирішення у майбутньому з Андрієм Кузьменком, який трагічно загинув 2 лютого

Місцеве видання Tvoemisto.tv опублікувало відео з цієї зустрічі, на якій Кузьма поділився своїми думками про майбутнє України.

"За два місяці, які я їжджу по різних українських містах, бачу дику річ. В Маріуполі всі ходять з синьо-жовтими стрічками, але вони носять їх для того, щоб їх не чіпала наша армія...", - сказав Кузьма.

Крім того, він наголосив, що українці й досі не контролюють тих депутатів, яких обрали.

"Я за кардинальні методи, за те, щоб їх садили в смітники... Бо це люди, які пишуть закони для нас, а самі не несуть відповідальності. На концертах говорю багато радикальних речей, але я їм не страшний. Я для них не загроза і люди для них не загроза...", - сказав тоді він.

Також музикант пояснив у чому криється різниця між Україною та Польщею.

"У них завжди був костел і ніколи до кінця не було совка, а була єдина мова. Це стержень, якого ніколи не було в нас. У них завжди було всього більше, ніж у нас. Тому прикордонна Україна завжди була більше розвинена, там був більший доступ інформації", - сказав Кузьма.

Нагадаємо, раніше Єфросиніна оприлюднила інтерв'ю з Кузьмою зі свого нового проекту.