Кримчанам пропонують "всім Кримом" скинутись на пам’ятник Путіну

Монумент пропонується встановити на "гарній площі" в Сімферополі, але поки не знають, де таку знайти

Директор відомого у Криму парку левів "Тайган" Олег Зубков позитивно оцінив установку пам'ятника Сталіну та всій "Великій трійці" в Лівадійському палаці і вважає, що зупинятися на цьому не варто. Про це він написав у своєму персональному блозі, повідомляють Аргументы недели. Крым.

Зубков запропонував встановити ще кілька пам'ятників політичним лідерам, які зіграли свою роль в історії Кримського півострова.

"Наприклад, у Сімферополі відновити пам'ятник Катерині II, хіба мало вона для Криму зробила?!" - задається питанням він, зазначаючи, що в Білогірську можна було б встановити пам'ятник Олександру Суворову, а також останньому кримському хану Шагін-Гірею.

Разом з тим, на думку Зубкова, монумента в кримській столиці гідний і чинний президент Росії Володимир Путін. Директор парку пропонує встановити монумент "на красивій площі" у Сімферополі, додаючи, що не знає, де таку площу знайти.

"Чого власне чекати і скромничати?! Кошти на пам'ятник усім народом Криму зібрали б, на храми і церкви он скільки народних грошей вбухали і на пам'ятники знайшли б", - додав він.