Партизанський загін "Тіні" знищив вже близько 600 російських військових та найманців

Український партизанський загін "Тіні", який діє на території Донецької області, за всю історію своєї діяльності ліквідував близько 600 російських військовослужбовців і найманців

Про це в інтерв'ю ZN.UA повідомив лідер загону Олександр Гладкий, передає Еспресо.TV.

Він зазначив, що кілька місяців тому їхній загін переорієнтувався "на знищення переважно військовослужбовців Російської Федерації, російських найманців і командирів сепаратистів".

Гладкий перерахував ліквідовані ними цілі: "Андрій Борисов, позивний" Чечен", польовий командир, колишній комендант Маріуполя, знищений разом з двома офіцерами ГРУ, Протасовим і Лисяковим, Генерал Сергій Андрейченко і польовий командир Рафі Абдул Джабар, з ними 12 росіян і шість чеченців.

23 листопада в районі Комінтернового ліквідовані вісім чеченців, сім росіян і три сепаратисти, які прибули для організації контрпартизанської боротьби. Серед них позивні "Лев", "Обраний" і "П'ятий". 27 грудня при співпраці з СБУ був знищений командир снайперської групи Амір Алданов, позивний "Лідер". У січні ліквідували російського генерал-майора Петра Павлова. І генерала-зрадника Олега Моргуна, колишнього начальника маріупольської міліції, який перейшов на бік сепаратистів".