У Москві фанати товкли один одному пики на "Чистых прудах"

В Москві на "Чистых прудах" більше 40 хуліганів влаштували бійку

Про це повідомляє Еспресо.TV, з посиланням на Life News

Більше 40 футбольних вболівальників зійшлися в рукопашній в самому центрі Москви. У результаті масової бійки поранений один чоловік - уродженець Ленінградської області госпіталізований з ножовими пораненнями. Інші учасники сутички розбіглися до приїзду поліції.

"Чоловік з ножовим пораненням черевної порожнини госпіталізований в інститут Скліфосовського, - повідомило джерело в правоохоронних органах.

За попередньою інформацією, фанати належали до двох угруповань. Поліція встановлює, до яких саме. З кожної сторони в бійці брали участь по 20 чоловік. Дуже скоро чоловіки розбіглися по навколишніх дворах, а деякі зникли в метро. Ведеться розшук учасників сутички.

На стіну пабліка Fans-Edge Вконтакте надійшло повідомлення наступного характеру:

"Сьогодні фанати (або тварі, як краще в даному випадку не знаю) накрили сходку неформалів на "Чистых прудах". Хочу сказати, я вас, у..ів і си..нів, зневажаю. Натовпом на одного - це підло. І все за те, що ми не сіра маса, як ви. Щиро бажаю вам у пеклі горіти. Якщо є хоч хтось, хто був там, відпишіть в пп (приватні повідомлення, - ред.) , хочу вам, тварям, подивитися в обличчя", - сказано в повідомленні.

Відео: youtube.com, Lifenews