Гаврилюк каже, що очікував дисциплінованіших депутатів

Народний депутат Михайло Гаврилюк каже, що очікував більшої дисципліни від народних обранців, а сам і досі залишається простим козаком

Про це в ефірі " Еспресо.TV розповів нині народний депутат, а раніше козак й активіст Майдану  Михайло Гаврилюк.

"Я очікував дисципліни у Раді: якщо робочий час настав, всі сіли, відпрацювали, у перерву встали і пішли, а коли продзвонив дзвінок, знову всі сіли і працюємо. Тому я очікував більш дисциплінованих депутатів, ніж того, що зараз відбувається", - поділився враженнями від роботи парламенту Гаврилюк.

За його словами, він ще вивчає ситуацію у Раді й приглядається до своїх колег, щоб зрозуміти, кому можна довіряти, а кому ні.

"Давайте я цю думку (кому можна довіряти в Раді, - Ред.) залишу при собі. Я вам розкажу, коли все зрозумію, зрозумію хто є хто, хто про що думає, а поки що залишимо це при мені", - зазначив Гаврилюк і наголосив, що його робота в парламенті ніяк не змінила – він досі залишається простим козаком.

"Я лишився незмінний. Я знаю, що кожна людина повинна відповідати за свої вчинки. Таке, як, ото говорять, що крила виростають, починає людина звисати, злітати, такого в мене немає – я як був простим козаком, таким і залишаюся", - сказав Михайло Гаврилюк.