"Укртелеком" вночі вимкнув зв'язок у Криму

"Укртелеком" припинив надавати послуги стаціонарного зв'язку в Криму

Про це повідомили в міністерстві інформації та зв'язку. За даними відомства, був відключений фіксований телефонний зв'язок, інтернет і мобільний оператор "Трімоб", передає ТАСС.

"Причини відключення озвучені не були. Попередньо ніякої інформації про відключення ні кримська філія "Укртелекому", ні профільне міністерство не отримували", - сказали в міністерстві.

"Фахівці державного унітарного підприємства "Кримтелеком" були спрямовані на всі інфраструктурні зв'язкові об'єкти для проведення екстрених відновлювальних робіт", - повідомив ТАСС віце-прем'єр уряду Криму Дмитро Полонський.

За його словами, до 8 години ранку робота стаціонарного телефонного зв'язку в Криму відновлена в повному режимі. Повністю працює міжміський телефонний зв'язок всередині Криму, ведуться роботи з відновлення міжнародного телефонного зв'язку і міжміських дзвінків з Республіки Крим в інші регіони Росії, а також надання послуг інтернет, сказав співрозмовник.

"Найголовніше - короткі екстрені виклики 101, 102, 103 - і весь стаціонарний телефонний зв'язок, всі держустанови і муніципалітети підключені і працюють завдяки тим заходам, які були нами прийняті", - підкреслив Полонський.

Віце-прем'єр Криму додав, що інтернет-оператори, які отримують трафік не від "Укртелекому", працюють у нормальному режимі.