Шкіряк: Протягом ночі біля Дебальцевого знищено понад 30 терористів. Артилерія ЗСУ - на висоті

Ситуація в районі Дебальцевого залишається напруженою. Російська регулярна армія та путінські терористичні банди продовжують безперервні атаки на позиції сил АТО поблизу Дебальцевого

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" розповів радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, передає Еспресо.TV.

"Під снарядами терористів тотально знищуються житлові квартали населених пунктів в зоні проведення активних бойових дій. Є нові жертви серед мирних громадян (кількість уточнюється)", - повідомив він.

Шкіряк також відзначив, що спроби терористів взяти під контроль трасу Дебальцеве-Артемівськ провалилися.

"Наразі, усі спроби ворога взяти під контроль трасу Дебальцеве-Артемівськ провалилися. Наша артилерія завдає ефективні удари по бойовиках і щільно накриває вогневі точки ворога. Ми продовжуємо здійснювати вогневий контроль входу і виходу з Вуглегірська. Сили АТО зупинили кілька спроб прориву загонів російсько-терористичних військ в районі Дебальцевської дуги. Ворог зазнав значних втрат у живій силі та техніці. Протягом ночі, знищено понад 30 терористів та близько півтора десятка одиниць важкої техніки бойовиків", - повідомив він.

"Рашисти безперервно здійснюють обстріли населених пунктів Мар'їнка, Авдіївка, Піски, Станиця Луганська, Чорнухине, Попасна, Трьохізбенка та ін. Кремль продовжує надсилати на нашу територію колони з важкою зброєю і технікою для терористів, перекидають загони найманців та військовослужбовців елітних частин ЗС РФ для війни проти України.

Наразі, сили АТО утримують всі свої позиції та мужньо відбивають усі атаки російсько-терористичних військ. Артилерія ЗСУ - на висоті", - наголосив радник глави МВС.