За день до загибелі Кузьма зняв "відеоекскурсію" розбитими дорогами України для депутатів

Кузьма "Скрябін" зняв, але не встиг опублікувати, короткі ролики, у яких "спеціально для депутатів" зняв жахливий стан українських доріг

На офіційному каналі YouTube загиблого Андрія Кузьменка з'явилось декілька відеозаписів, здійснених самим Андрієм напередодні трагічної загибелі у ДТП, пише Еспресо.TV.

У коротких відео Андрій розповідає та наочно демонструє жахливі ями в центрі Кривого Рогу, розбиту дорогу на шляху до міста.

"Я показую вам, депутати і пане президенте, нашу країну, - каже Андрій Кузьменко у відео. - То є траса Олександрія-Кривий Ріг. Дякую вам за то, що спи**или всі бабки. Не хочете на своїх "мерсах" і "лєксусах" сюди на сафарі протрясти свій жирний целюліт?".

Gazeta.ua змонтувала всі відео разом, наклавши на них музику. 

У властивій Андрію манері з тонким почуттям гумору він коментує весь свій шлях: "Щоб не бути голослівним. Передаю вам прівєт від воділи того бідного трамваю, який, ку*ва, мусить не їздити, а плавати по вулицях. Тому шо в той момент, коли в країні йде війна, ви все ж таки ще пи**ите гроші. У вас вистачає совісті і нахальства, щоб тих людей мати за гівно і заставляти жити їх в такій сраці. Дякую вам за бардак", - завершив він.

Нагадаємо, Андрій Кузьменко загинув 2 лютого у ДТП. 21 березня українські музиканти виступлять на спільному концерті пам'яті Кузьми.