Лоліта, попри страх, поїхала до Львова та розхвалила місто

Російська співачка-українофобка закликала всіх не боятися їхати до "інтелігентного та доброзичливого" Львова

Лоліта Мілявська, яка є уродженкою Мукачева, заявила, що боялася їхати до Львова, але пересилила себе і поїхала на похорони Кузьми "Скрябіна". Про це вона написала у своєму Instagram.

Разом з чоловіком Дмитром артистка приїхала вшанувати пам'ять загиблого музиканта Андрія Кузьменка.

Лоліта зізналась, що багато хто відмовляв її від поїздки, "раптом військові дії". "Я всім хочу сказати, що Львів мого дитинства нічим не відрізняється від мого дорослішання! Все так само інтелігентно та доброзичливо! Все історично неймовірно цікаво та від Парижу відрізняється лише масштабом", - написала співачка.

Також Лоліта зауважила, що до Львова приїхали гурти з Омська та Новосибірська. Вона висловила свої почуття щодо загибелі Кузьми, а також згадала про "свіжі могили людей, яким не "стукне" 19".

На останок Лоліта підсумувала: "Люди, не бійтесь відвідувати Львів. Він завжди був Інтелігентним Духовним Містом. Він маленький. Він ніколи нікому, окрім Людей, не належав".

Нагадаємо, Лоліта ніколи не підтримувала Майдан, після санкцій хизувалась, що все життя ладна їсти лише російські продукти. Співачка також збиралася перевозити дочку з Києва до Москви, але так цього і не зробила.