Британець витратив два роки та понад $1 тис. на тату, в якому виявилася граматична помилка

Поліцейський з Великої Британії зробив собі велике татуювання за мотивами улюбленого серіалу "Дурням щастить", але припустився граматичної помилки

Сем Холл, працівник лондонської поліції, провів 40 годин у кріслі майстра тату та зробив масивне зображення, яке покриває праву частину грудної клітини та бік, пише The Daily Mirror.

Тату Сема зроблено за мотивами його улюбленого британського ситкому "Дурням щастить" (Only Fools and Horses), однак цього разу дурню не пощастило. Сем витратив понад $1 тис. на своє тату, у якому допустив помилку у написанні назви вулиці. На його боці тепер значиться "Hookie Street" замість "Hooky Street".

29-річний Сем Холл зробив собі чорно-біле зображення, на якому показаний акторський склад комедії, відомий логотип та підписи "Будинок Нельсона Мандели" та "Hooky Street", назва якої написана з помилкою.

Дружина Сема, Лаура Сіммонс, ненавидить цей серіал, бо вважає його не смішним. На думку ж Сема, "Дурням щастить" – найкраще шоу, і кожний епізод – "класика".

Щодо помилки в тату, Сем особливо не переймається. Каже, що бачив різні варіації неправильного написання назви цього слова: і "Hookie Street", і "Hooky Street", і "Hookey Street", тому не думає, що таке написання неправильне.

Окрім цього, на тілі Сема герої не дуже схожі на оригінал. Вони викривлені до невпізнанності. Однак Сема каже, що його не хвилює, що думають інші про це.