Макаревич у Мінську заспівав про Путіна

Поки лідери країн "нормандської четвірки" у Мінську обговорювали ситуацію на Сході України, Андрій Макаревич співав про російського президента

Андрій Макаревич, лідер російського рок-гурту "Машина часу", експромтом виступив в місцевому кафе "Лофт" і заспівав пісню "К нам в Холуево приезжает Путин", повідомляє білоруське видання "Наша Нива".

За інформацією місцевих журналістів, там були присутні і представники білоруської опозиції, а також дружини білоруських політв'язнів - Марина Адамович та Мілана Михалевич.

Із залу музикантові задавали іронічні питання, зокрема публіка відзначила ту неприязнь, з якою про Макаревича говорять пропагандистські російські медіа. Одне із звернень до співака звучало так: "Андрій, зараз на сцені ви виглядаєте краще, ніж вас показують по НТВ". Музикант оцінив жарт і відповів: "Ці ще й не так покажуть".

Хтось інший в залі поцікавився, чи правда, що музикант з президентом Росії помирилися і летіли до Мінська одним літаком. Макаревич, розсміявшись, відповів, що це не так.

Повідомляється, що в найближчі дні на одній з приватних студій він збирається записати пісню білоруською мовою для проекту "Тузін. Перазагрузка".