На смерті Кузьми "Скрябіна" хочуть нажитися аферисти

Незважаючи на те, що сім'я загиблого Кузьми "Скрябіна" просила не спекулювати на його смерті і не збирати гроші, в Україні все ж знайшлися ті, хто до цього прохання не прислухався

На офіційній сторінці гурту "Скрябін" у "Фейсбуці" опубліковано попередження про те, що в інтернеті з'явилися аферисти, які збирають гроші нібито на пам'ятник Андрію Кузьменко. З такою метою в соціальній мережі "Вконтакте"  була створена група "Кузьма Скрябін. Чи не будьмо байдужим!", В даний момент вона заблокована.

"Народ, як не маєте поваги до прохань батьків не спекулювати на темі загибелі Кузьми, то хоч майте повагу до самого Андрія. Спочатку починаєте збирати гроші на пам'ятники, коли сім'я та родина про це не знають і не давали своєї згоди. Тепер на екстрасенсів. Далі що? З цієї групи ми просто в шоці http://vk.com/public86996506

Ні сім'я Андрія Кузьменка, ні музиканти групи "Скрябін" не збирають жодних коштів! Якщо раптом, не дай Бог доведеться, це точно не буде робитися через якісь сумнівні групи з 200-ма учасниками.

Думайте головою перш ніж давати комусь гроші, а ще більше ніж починати такі збори", -  повідомляють на сторінці гурту у соціальній мережі.