СБУ затримала диверсанта, причетного до вибуху в пабі "Стіна" у Харкові

Сьогодні вночі у результаті багатоходової операції Служба безпеки України затримала ще одного члена диверсійної групи терористичної організації так звані "харківські партизани"

Про це йдеться у повідомленні прес-центру СБУ, передає Еспресо.TV.

Встановлено, що 34-річний мешканець Харкова брав участь у підготовці та вчиненні вибухів у кафе "Стіна", спробі підриву мосту біля клубу "Британія" у Журавлівському гідропарку, а також закладенні вибухового пристрою поблизу заводу імені Малишева.

Зловмисник зберігав і постачав зброю, вибухівку для вчинення терактів і диверсій, збирав інформацію про об'єкти інфраструктури, а також переховував інших членів терористичної групи.

Службою безпеки України продовжуються слідчі й оперативно-розшукові заходи із встановлення та затримання решти диверсантів  терористичної організації так звані "харківські партизани".

Нагадаємо, у Харкові 9 листопада ввечері у пабі "Стіна" на вулиці Римарській стався вибух, внаслідок якого постраждали люди.

За даними МВС, внаслідок вибуху постраждали 13 харків`ян. У відомстві зазначають, що за цим злочином може стояти агентура ФСБ.