За добу бойовики зруйнували в Станиці Луганській понад 30 будинків. Є вбиті та поранені

Протягом учорашнього дня та минулої ночі бойовики 35 разів обстріляли контрольовану Україною територію Луганської області

Як повідомили Еспресо.TV в Луганській ОДА, в Станиці Луганській на вул. Піонерській загинула 85-річна жінка, в її квартиру влучив артилерійський снаряд. У Валуйському (село поблизу райцентру) під завалами власного будинку, в який також влучив артилерійський снаряд, загинула 52-річна жінка. Крім того, поранені двоє співробітників міліцейського підрозділу, що потрапили в зону обстрілів. Загалом у Станиці, а також сусідніх селах Нижня Вільхова, Передільське та Валуйське, пошкоджені понад тридцять житлових будинків.

У Попасній внаслідок учорашніх обстрілів із артилерії та «Градів» загинув один і поранені п’ятеро мирних мешканців (всі поранені доставлені лікарню Лисичанська). Зараз у місті зберігається відносна тиша.

У Новотошківці (Попаснянський район, поблизу 29-го блокпосту на Бахмутці) загинув місцевий 22-річний чоловік, котрий підірвався на протипіхотній міні в лісосмузі на околиці селища.

Вчора після обіду бойовики обстріляли з артилерії с. Кримське (Новоайдарський район поблизу колишнього 31-го блокпосту). Пошкоджені чотири будинки на вул. Ворошилова та Леніна. Зараз силами військових та рятувальників проводиться евакуація мирних мешканців Кримського в Лисичанськ.