Своїм адвокатам Савченко не повідомляла, що може припинити голодування, якщо змінять запобіжний захід, - Полозов

Адвокат української льотчиці Надії Савченко Микола Полозов не підтвердив її намір припинити голодування у разі зміни запобіжного заходу, як про це повідомили деякі російські ЗМІ

Про це він сказав в ефірі Еспресо.TV

Він розповів, що 13 лютого Надію Савченко відвідували цілих три делегації.

"Першою її відвідала омбудсмен Росії Елла Панфілова, після її відвідали голова Ради з прав людини Федотов та Єлизавета Глінка, відома, як доктор Ліза, а ще трохи пізніше до неї прийшли члени УНК і кожен приходив з певним пропозиціями", - сказав адвокат.

Він наголосив, що Надія Савченко в ході спілкування з адвокатами (Микола Полозов та Ілля Новиков, - Ред.) заявила, що вона не має наміру припиняти голодування аж до її звільнення.

"Водночас, глава РПЛ Федотов запропонував їй варіант зі зміною запобіжного заходу, але, наскільки мені відомо, ніякої ствердної відповіді вона йому не давала. Тому в російських ЗМІ відбувається якась інтерпретація тієї розмови, яка відбувалася віч-на-віч. Я не виключаю, що Надія Савченко може припинити голодування, якщо їй змінять запобіжний захід, але нам, адвокатам, вона конкретно цієї заяви не робила", - підкреслив захисник української льотчиці.