Терористи влучили у багатоповерхівку в Щасті. Кримське накрили "Градами"

Протягом учорашнього дня (12.02) й минулої ночі не припинялася вогнева агресія терористів проти контрольованої Україною території Луганської області

Як повідомили Еспресо.TV в Луганській ОДА, Щастя обстрілювали практично всю ніч, о 2-й годині ночі снаряди вибухали в приватному секторі, пошкоджені житлові будинки, перебитий газопровід. Останній обстріл міста з артилерії був сьогодні о 8.30. Снаряд влучив у багатоповерхіку, інформація про постраждалих зараз з’ясовується.

Крім того, кілька потужних обстрілів із "Градів" уночі пережило с.Кримське Новоайдарського району. Внаслідок прямого влучення згорів один і зруйнований ще один житловий будинок (господарі дивом не постраждали, в момент обстрілу вони були в літній кухні). Більше десяти будинків пошкоджені, в тому числі приміщення, де дислокуються українські силовики. Інформації про постраждалих немає.

Попасну протягом ночі двічі обстріляли з мінометів, останній обстріл відбувся – о 6.30. Міни вибухнули на околицях, не завдавши руйнувань. Місто все ще частково залишається без електроенергії, води та газу (від газопостачання відключено 900 абонентів) через пошкоджені внаслідок попередніх обстрілів лінії життєзабезпечення.

"Потік бажаючих виїхати з Попасної в безпечні місця за останні два дні різко скоротився. Це пояснюється двома причинами. По-перше, майже всі, хто хотів, із міста вже виїхали, по-друге, люди сподіваються, що внаслідок переговорів у Мінську нарешті припиняться обстріли", - повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль.