Тимчук: У районі Саханки українським підрозділам протистоять кадрові російські військові

Складною залишається ситуація і в районі Маріуполя

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомив координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

Після відбиття контратаки російсько-терористичних військ в районі населеного пункту Саханка, підрозділи Національної гвардії України і Збройних Сил продовжили наступальні бої на Новоазовському напрямку.

Противник перекинув на дану ділянку бронегрупи (4 танки і 4 ББМ) і завдає масованих вогневих ударів по передових українських підрозділах.

У районі Саханки українським підрозділам протистоять підрозділи противника, укомплектовані російськими кадровими військовослужбовцями, відзначив Тимчук.

У районі південніше Тельманового противник продовжує накопичувати в екстреному порядку підрозділи, що перекидаються з боку Старобешевого і Амвросіївки (на даний момент - до 500 людей, 15 ББМ, 3 танки, перекидання сил і засобів триває).

У районі Новоазовська відзначається своєрідна ротація: частково підрозділи армії Росії з даного населеного пункту виводяться в Ростовську область (Росія), замість них з території Росії заходять підрозділи російських найманців (відзначається низький рівень оснащення та екіпіровки даних формувань).