У боях під Логвиновим знищено 50 терористів, 15 взято в полон, - Семенченко

В боях біля населеного пункту Логвинове, яке розташоване поруч з "дорогою життя" Артемівськ-Дебальцеве, бійцям "Донбасу" та ЗСУ вдалося знищити близько 50 бойовиків, 15 терористів потрапило в полон

Про це в ефірі Еспресо.TV повідомив комбат "Донбасу", нардеп Семен Семеченко.

Він повідомив, що після того, як терористи безперешкодно підтягнули значні сили і завдали контрудару. Частини ЗСУ, що залишилися без прикриття бронетехніки, та частини Нацгвардії змушені були залишити Дебальцеве. 

Семенченко підкреслив, що посилення терористів відбулося саме кадровими російськими військовим серед яких водії, механіки та техніки з Бурятії. 

Комбат повідомив, що в боях біля Логвинового загинуло троє бійців "Донбасу", ще  шість було поранено.

Крім того, "донбасівцям" разом з частинами ЗСУ вдалося захопити в полон 15 терористів, близько 50 терористів було знищено.

Також Семенченко прокоментував своє ставлення до оприлюднених вчора Мінських домовленостей. "Я скептично ставлюся до цього нового мирного плану. Росія все одно постійно говорить про те, що не є стороною конфлікту, тому може не виконувати ніяких обіцянок. З Гітлером домовлятись на можна. Ми маємо готуватись до захисту своєї країни",- наголосив комбат.