Жириновський видав рецепт переселення українців за Урал

Розмовляти можна скільки завгодно, але потрібно зробити так, щоб від України не залишилося навіть слова

Про це лідер ЛДПР Володимир Жириновський заявив російському телебаченню, повідомляє Еспресо.TV.

"Змести потрібно всі боєздатні частини України, тобто позбавити їх газу, грошей, армії і, останнє, позбавити населення. Треба кликати населення України до Росії. Усіх, хто хочуть. Треба половину України перекинути за Урал, це 15 мільйонів, якраз те, що нам потрібно. Нехай живуть, живлення є, енергія є і не стріляють. Ми повинні залишити Порошенка з функціями президента порожнього Хрещатика, нікого немає, тільки тліючі ці шини, що вони палили на Майдані. тільки так треба діяти, тільки так вони зрозуміють. Потрібно з силою, жорстко, охоплення робити, щоб "Новоросія" повернулася до Росії, а Галичина зі Львовом пішли назавжди, і буде маленька така держава, а слово "Україна" перестане існувати", - каже Жириновський.

Говорячи про позицію Президента України Петра Порошенка, Жириновський згадав свої дитячі роки і порівняв його з "тупим однокласником", якого неможливо переконати.

На запитання журналіста про бойовиків "ЛНР" і "ДНР", які не хотіли підписувати угоду в Мінську, лідер ЛДПР вперто твердить, що терористів на Донбасі ніхто не спонсорує і не може на них впливати. Вони нібито самі добули собі зброю. Жириновський каже, що у бойовиків вже руки в крові, вони втратили багато друзів і родичів і тепер не відступлять.