Семенченко: В зоні АТО перемир`ям і не пахне. Під Маріуполем "Донбас" втратив двох бійців

Терористи зривають режим припинення вогню, передбачений мінськими домовленостями, і продовжують обстрілювати позиції сил АТО

Про це в ефірі Еспресо.TV повідомив комбат "Донбасу", народний  депутат Семен Семенченко.

Він повідомив, що у зв’язку зі складною ситуацією під Дебальцевим був змушений покинути госпіталь і вирушити у зону АТО.

Наразі Семенченко з частиною своїх бійців утримує найбільш складну ділянку дороги між Дебальцевим та Артемівськом. "Це дорога, яка проходить паралельно тій трасі, яку заблокували бойовики, по якій вивозять поранених, по якій везуть снаряди", - зазначив комбат.

Інша частина "Донбасу" контролює низку танконебезпечних напрямків на Бахмутівській трасі.

Коментуючи вчорашні події з потраплянням у засідку частини батальйону, Семенченко назвав неприйнятним рішення командування АТО розпорошувати сили по різних напрямках.

"Вчора виникла неприємна історія з частиною батальйону. Це резервісти, яких привезли і буквально на наступний день відправили на ротацію під Маріуполь. І завезли їх прямо до позицій росіян. Звідси пішов обстріл. У нас двоє загиблих і четверо поранених. Я вважаю, що це порочна практика  розкидати  військові підрозділи по різних напрямках. Чи не краще їх зосередити в один кулак. Так ми принесемо більше користі", - вважає комбат.

 Нагадаємо, вчора Семенченко повідомляв, що під Маріуполем рота "Донбасу" потрапила у засідку, в результаті чого двоє бійців загинуло,  троє отримали поранення.