Генпрокуратура може висунути Єфремову нові обвинувачення

Генрокуратура наполягатиме на арешті колишнього голову "Партії регіонів" Олександра Єфремова

Про це сьогодні під час брифінгу повідомив генпрокурор Віктор Шокін, передає Еспресо.TV.

За його словами, Єфремов був затриманий завдяки заздалегідь спланованій операції та тісний співпраці між СБУ та генпрокуратурою.

"Єфремов був затриманий за наполяганням генпрокуратури завдяки реалізованій спецоперації.  Це було в Києві, завдяки співробітникам СБУ, які встановили його місце знаходження. Суд, на якому буде обраний запобіжний захід, призначений на сьогодні. Суд згідно закону може відпустити Єфремова під заставу, але генпрокуратура буде наполягати на арешті", - розповів Шокін.

Він зазначив, що прокуратура наполягатиме на арешті Єфремова.  "Сьогодні в суді Печерського району йому буде обрано запобіжний захід. Він був призначений на 10:00, але він перенесений, оскільки суддя була в іншому процесі", - додав Шокін.

Шокін не виключив, що Єфремому можуть бути пред`явлені нові звинувачення.  "Він затриманий за зловживання при обтяжуючих обставинах та службове підроблення. Але є інші статті, вони доопрацьовуються і будуть пред'явлені", - сказав генпрокурор.

Нагадаємо, 14 лютого Генеральна прокуратура України спільно із співробітниками Служби Безпеки України затримала екс-главу фракції Партії регіонів Олександра Єфремова.  Єфремова підозрюють у "зловживанні службовим становищем за обтяжуючих обставин" та "службовим підробленням".

Читайте також, Чи почнеться з посадки Єфремова український "Нюрнберг" над регіоналами.