У Дебальцевому машин ОБСЄ не видно, - волонтер

Волонтер Тетяна Ричкова говорить, що терористи продовжують обстрілювати позиції силовиків, однак місія ОБСЄ все це не фіксує

Про це вона розповіла в ефірі Еспресо.TV

"В даний момент в секторі  Б" (знаходиться, - Ред.). З моменту припинення вогню у нас була тиша. Сьогодні в другій половині дня наші позиції обстріляли "Градами". Також була з ранку в районі Дебальцевого. У момент, коли я там перебувала, були мінометні обстріли, пізніше хлопці з 128 бригади почали дзвонити і казати, що по них працює важка артилерія, включаючи "Гради" і 152 і 120-ті", - розповіла Тетяна Ричкова. 

Вона додала, що з моменту чергового перемир'я вже є загиблі серед силовиків. 

"Все, що не повинно використовуватися в даний момент по Мінським домовленостями, застосовувалося. У Дебальцевому були сьогодні і загиблі, і поранені. У нас, в секторі "Б", слава богу - ні ", - повідомила волонтер.

Також Тетяна Ричкова зауважила, що місія ОБСЄ не фіксує порушення терористами домовленостей. 

"Я сьогодні була в районі Дебальцево і їжджу по сектору "Б", по сектору "С" і жодного разу я не бачила машини ОБСЄ. Я їх бачила на другій лінії - це далеко від лінії вогню. Я їх жодного разу не побачила: ні в районі Донецька, ні в районі донецького аеропорту. Я говорю про себе, а я там буваю дуже часто. Сьогодні в секторі "С" і "Б" я їх не бачила", - наголосила вона. 

Нагадаємо, у Міноборони  також сподіваються, що у терористів вистачить глузду дотримуватися домовленостей про припинення вогню.