Захист Єфремова має намір оскаржити рішення суду

Захист планує подати апеляцію на арешт із визначенням альтернативного запобіжного заходу у вигляді застави у розмірі 3 000 654 грн колишньому народному депутату Олександру Єфремову

Про це заявив журналістам адвокат Єфремова Олександр Мельников, передає Еспресо.TV.

"Апеляцію, очевидно, будемо подавати", — сказав він.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва обрав колишньому народному депутату Олександру Єфремову запобіжний захід у вигляді триманння під вартою строком на два місяці з визначенням альтернативного запобіжного заходу у вигляді застави у розмірі 3 000 654 грн.

Генрокуратура наполягала на арешті колишнього голови "Партії регіонів" Олександра Єфремова.

Низка народних депутатів вже висловила готовність взяти Єфремова напоруки. 

Сам же затриманий встиг образити українців, заявивши, що такого поняття не існує і поскиглити, що грошей на заставу у нього немає. 

к відомо, влітку 2014 р. СБУ почала перевірку Олександра Єфремова на причетність до фінансування сепаратистів у Луганській області.

На початку січня 2015 р. ГПУ ініціювала досудове розслідування причетності Олександра Єфремова і нардепа від "Опозиційного блоку" Наталії Королевської до фінансування бойовиків на Донбасі.

14 лютого новий генеральний прокурор Віктор Шокін повідомив про затримання Єфремова за звинуваченням у зловживанні службовим становищем та службовому підробленні.