Російські боксери не бояться битися з "Українськими отаманами" в Києві

"Українські отамани" та "Команда боксерів Росії" визначилися з місцем проведення матчевих зустрічей на груповому етапі п'ятого сезону Всесвітньої серії боксу

За словами координатора "Українських отаманів" Аліни Шатернікової, 21 лютого команди зустрінуться у Волгограді, а матч-відповідь відбудеться 17 квітня в Києві, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на sport.bigmir.net.

іце-президент Федерації боксу Росії Володимир Тебекін однозначно зазначив, що російська команда готова приїхати до Києва на домашню зустріч отаманів за умови надання українською стороною гарантій безпеки. Безумовно, нами буде розроблено комплекс заходів щодо забезпечення безпеки нашим суперникам по групі і, впевнена, ніяких форс-мажорів не виникне. Організацію матчів WSB в Україні наші міжнародні колеги визнали кращою, тому ми будемо і далі тримати високу планку гостинності та організації спортивного заходу. Так що нашим російським колегам не варто хвилюватися", - каже Шатернікова.

Вона додала, що переговори між керівництвом клубу "Українські отамани" і "Командою Росії" відбулися минулого тижня в швейцарській Лозанні за участю заступника виконавчого директора AIBA, директора проекту WSB Каріма Бузіді.