У Росії збанкрутує ще один хокейний клуб

Благодійний фонд "Урал" оголосив про припинення реалізації своєї програми, що включає фінансування хокейних клубів "Салават Юлаєв" (Уфа) і "Торос" (Нєфтєкамськ)

Арбітражний суд Москви задовольнив позов ВАТ АФК "Система" про стягнення з ТОВ "Урал-Інвест" 70,7 млрд. рублів збитків, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на newsru.com.

Враховуючи можливе банкрутство "Урал-Інвеста" і пов'язані з цим ризики, благодійний фонд "Урал" змушений призупинити з 17 лютого 2015 реалізацію благодійної програми, включаючи фінансування хокейних клубів "Салават Юлаєв" та "Торос".

"Ми шкодуємо про вимушений захід, прийнятий на основі незалежних від фонду обставин, і запевняємо, що благодійним фондом "Урал" буде вжито всіх передбачених законом заходів для захисту своїх прав та прав одержувачів допомоги", - йдеться в повідомленні організації.

Уфимський "Салават Юлаєв" є учасником Континентальної хокейної ліги (КХЛ). У нинішньому чемпіонаті КХЛ він посідає сьоме місце в Східній конференції і вже гарантував собі путівку в плей-офф.

Як уже повідомлялося, ВАТ "Російські залізниці" (РЖД) скорочує фінансування футбольного та хокейного клубу "Локомотив" у 2015 році на 20%.