За Єфремова внесли заставу, - нардеп

Соратники-регіонали внесли заставу за екс-нардепа Олександра Єфремова, тож його звільняють з-під варти

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомив народний депутат Ігор Мосійчук, передає Еспресо.TV.

"Як можна призначати таку малу заставу в розмірі 3,7 млн грн особам, які розкрадали сотнями мільярдів державні кошти?
А тепер, екзамен для українських силовиків: якщо Олександр Єфремов покине межі України, хто з них готовий зняти погони? Генеральний прокурор? Голова СБУ?" - написав Мосійчук.

Цю інформацію підвердив "Українським Новинам" адвокат Єфремова Олександр Мельников.

"Я підтверджую, що сьогодні було внесено заставу за Олександра Сергійовича", - сказав він. Адвокат зазначив, що 16 лютого відразу ж після засідання суду Єфремов був поміщений в слідчий ізолятор.

Водночас, депутат Опозиційного блоку Юрій Воропаєв повідомив, що не знає, хто саме зміг заплатити за Єфремова 3,6 млн гривень, пише "Українська правда".

За його словами, гроші мав вносити або син Єфремова, у якого є власна компанія, або колишній народний депутат від фракції ПР Борис Колесніков.

Воропаєв зазначив, що після обіду у вівторок Єфремова вивезли до будівлі ГПУ на Різницькій.

Нардеп від Опозиційного блоку припускає, що ніхто Єфремова відпускати не збирається і в Генпрокуратурі йому можуть пред'явити нові обвинувачення.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва обрав колишньому народному депутату Олександру Єфремову запобіжний захід у вигляді триманння під вартою строком на два місяці з визначенням альтернативного запобіжного заходу у вигляді застави близько 3 млн грн.

Генрокуратура наполягала на арешті колишнього голови "Партії регіонів" Олександра Єфремова.

Низка народних депутатів вже висловила готовність взяти Єфремова напоруки. 

Сам же затриманий встиг образити українців, заявивши, що такого поняття не існує і поскиглити, що грошей на заставу у нього немає.