Аваков: МВС і СБУ організували повний контроль за місцем перебування Єфремова

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що міліція повністю контролює місце перебування екс-голови франкції "Партії регіонів" Олександра Єфремова, якого Генпрокуратура випустила під внесену заставу

Про це міністр повідомив на свой сторінці у "Фейсбуці", передає Еспресо.TV

"Щодо Єфремова. Беручи до уваги ризики і наслідки "печерського правосуддя", відповідаючи вимогам суспільства - МВС України, спільно з СБУ - для забезпечення невідворотності правосуддя - організувало повний контроль за місцем перебування Єфремова. Аж до моменту явки останнього в Генпрокуратуру України відповідно до його зобов'язання з'явитися до 9:00 в ГПУ", - написав Аваков і додав: "Висловлюємо надію в справедливому судовому рішенні за пред'явленими звинуваченнями від імені українського народу і докладемо до цього всіх зусиль". 

Нагадаємо, соратники-регіонали внесли заставу за екс-нардепа Олександра Єфремова, його звільнено з-під варти.

Після з'явилась інформація від народного депутата Ігоря Мосійчука, що Єфремову було пред'явлене нове звинувачення і він не виходив з приміщення ГПУ. 

Також нагадаємо, Печерський районний суд Києва обрав колишньому народному депутату Олександру Єфремову запобіжний захід у вигляді триманння під вартою строком на два місяці з визначенням альтернативного запобіжного заходу у вигляді застави в 3 млн грн.

Генрокуратура наполягала на арешті колишнього голови "Партії регіонів" Олександра Єфремова.

Низка народних депутатів вже висловила готовність взяти Єфремова напоруки. 

Сам же затриманий встиг образити українців, заявивши, що такого поняття не існує і поскиглити, що грошей на заставу у нього немає.