Семенченко: Cили АТО почали плановий відступ з Дебальцевого

Українські військові почали плановий і організований відступ з Дебальцевого

Про це у своєму "Фейсбуці" повідомив народний депутат, комбат "Донбасу" Семен Семенченко, передає Еспресо.TV.

"Відведення військ з Дебальцеве здійснюється планово і організовано. Всі казки про контроль за Логвиновим виявилися казками - гарбуз не перетворився  на карету. Трасу Дебальцеве- Артемівськ ми не контролюємо саме через Логвинове. Інші дороги щільно тримає Нацгвардія, "Донбас" і частини ЗСУ. Противник намагається перерізати ці дороги і перешкодити виходу угрупування", - написав Семенченко.

Разом з тим, він поінформував, що в зазначеному районі почала працювати українська а артилерія, яка не дає супротивникові "збиратися в ударні кулаки" і  тисне його вогневі точки.

"Дорогу життя щільно тримають наші частини, постійно відбиваючи атаки терористів. Працюють гаубиці, гради, урагани, міномети, танки. Загалом жарко", - зазначив комбат.

Нагадаємо, сьогодні координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук повідомив, що у районі Дебальцево тривають запеклі бої.

Для взяття даного населеного пункту командування російсько-терористичних військ кинуло в бій всі наявні у нього резерви в даному районі.