Жінки вважають найбільш привабливими чоловіків з собаками, - соцопитування

Чоловікам найбільше подобаються жінки, які роблять їм компліменти та змушують почуватися сильними та розумними

Наявність собаки, як не дивно, істотно підвищує шанси чоловіка на успіх серед жінок. До такого несподіваного висновку прийшли британські соціологи, пише Ruconnect.

Проведене у Великій Британії соціологічне опитування визначило, які особливості збільшують привабливість чоловіків і жінок в очах один одного. Виявилося, що кожна п'ята представниця прекрасної статі позитивно реагує на чоловіка, який має собаку. З'ясувалося, що наявність чотирилапого друга робить чоловіка більш привабливим.

Пес є в очах жінки навіть більш бажаним чоловічим атрибутом, ніж наявність великого будинку (12%) або солідного окладу (11%). Лише кожна двадцята жінка тягнеться до чоловіків, які обирають дорогий дизайнерський одяг, і лише 6% жінок цінують чоловіків з дорогими машинами. Це явно суперечить прийнятим в суспільстві стереотипам про те, що є показниками чоловічої привабливості і успішності, крім зовнішності.

Щодо самих чоловіків, то їх приваблюють жінки, які допомагають відчути себе сильними і розумними. Тому 40% чоловіків цінують жінок, які роблять їм компліменти. І це ще одне спростування популярного міфу про те, що лише жінки "люблять вухами".

Дослідження також показало, що чоловіки продовжують використовувати традиційні технології флірту, включаю контакт очима. Серед інших методів знайомства прохання про допомогу, питання про точний час, покупка спиртних напоїв у барі або клубі, СМС-тексти і дотики. Утім, психологи запевняють, що контакт очима є найважливішим у справі флірту, і навіть вміло виголошений комплімент не спрацює, якщо під час знайомства між чоловіком і жінкою не спалахнула іскра при погляді один одному в очі.