Росіяни тролять Медведєва за газовий "подарунок" терористам Донбасу

Росіяни в Інтернеті клянуть прем’єра Росії Дмитра Медведєва за газовий «подарунок» терористам Донбасу: "За чий рахунок банкет?"

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на depo.ua.

Заява прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва про те, що він доручив Міненерго і "Газпрому" організувати поставки газу на Схід України в якості гуманітарної допомоги, викликало негативну реакцію пересічних росіян в Мережі

Росіяни клянуть уряд РФ за те, що багато з них живуть у маленьких містах і селах, де з року в рік газифікацію їм тільки обіцяють, а на ділі - вони замерзають у своїх будинках і опалюються дровами.

Крім того, коментатори обурені тим, що самі жителі Росії покірливо мовчать і "годують Донбас", і будуть платити за постачання газу на Схід України зі своїх кишень, за допомогою зростання тарифів усередині країни.

Проте все ж є й такі громадяни, хто радіє "перемозі" і підтримує рішення Медведєва щодо "газової гуманітарки" для Донбасу.

Нагадаємо, Медведєв доручив міністерству енергетики Росії і "Газпрому" опрацювати можливість поставки газу в окуповані бойовиками райони Донбасу. Голова правління "Газпрому" Олексій Міллер заявив, що у відповідності до чинного між "Газпромом" і "Нафтогазом України" контрактом купівлі-продажу газу, 19 лютого 2015 року з 16:00 за московським часом, "Газпром" поставляє газ в Україну в тому числі через газовимірювальні станції "Прохорівка" і "Платово" в обсязі 12 млн куб. м на добу.