Селезньов: Доля 82 військових, які були під Дебальцевим, не відома

Доля 82 українських військових, які були на Дебальцівському плацдармі, невідома, а 93 бійці – потрапили у полон

Про це в ефірі Еспресо.TV розповів в.о. речника Генштабу Збройних сил України Владислав Селезньов.

"Понад 2500 українських військових вийшли з Дебальцівського плацдарму, нині вони в районі Артемівська, там займають нові рубежі для оборони. Нині тривають пошуково-рейдові дії. Наше завдання відшукати наших військових, які ще не вийшли з Дебальцівського плацдарму. На сьогодні цифра тих військових, доля яких невідома, складає 82 людини", - повідомив Селезньов.

Він також зауважив, що 93 воїни потрапили у полон під час боїв на Дебальцевському плацдармі.

"Водночас нам відомо, що 93 українських військових потрапили в полон під час боїв на Дебальцевському плацдармі. Так само організована робота на всіх рівнях, щоб якомога швидше звільнити наших бранців", - сказав речник Генштабу і наголосив, що "робота йде вкрай важко, дуже складно домовлятися з представниками іншої сторони. Тому попереду ще багато роботи".

Нагадаємо, вчора українські військові відступили з району Дебальцевого, де їх безперервно обстрілювали бойовики. За даними Генштабу, в ході відступу з Дебальцевого загинули 13 і поранено 157 бійців сил АТО.

Як повідомив речник глави держави Святослав Цеголко, сьогодні сили антитерористичної операції повністю залишили Дебальцеве Донецької області.