Британець прийшов на співбесіду до чоловіка, якого зранку грубо облаяв у метро

Метт Бакленд, працівник HR, відмовив у роботі незнайомцю, який зранку його штовхнув та обматюкав

Інцидент у метро в годину пік вартував чоловіку бажаної роботи. Дорогою на співбесіду шукач роботи зіткнувся з працівником HR-відділу, до якого їхав на співбесіду, пише The Daily Mail.

Чоловік, ім'я якого невідоме, вірогідно, пожалкував про свою нетерплячість. Зранку він поспішав на співбесіду, тож у метро у годину пік встиг "послати" перехожого – голову HR-відділу Метта Бакленда.

Як розповів Бакленд, шукач роботи пройшов повз нього з лайливою тирадою, коли вони обидва виходили з переповненого вагону поїзда в понеділок вранці. Бакленд зупинився, аби пропустити жінку з поїзда, а претендент на роботу вирішив, що той навмисно стоїть у нього на шляху.

Кілька годин потому ця ж людина прийшла на співбесіду до Бакленда в інвестиційну компанію Forward Partners.

Попри те, що компанії дуже потрібний працівник, Бакленд відмовив шукачу. Чоловік не впізнав Бакленда і не одразу згадав ранковий інцидент. "Я думаю, усвідомлення цього приходило до нього поступово, поки мої питання ставала все більше і більше пов’язаними з метро". Чоловік вирішив віджартуватися та продовжити інтерв’ю на роль веб-розробника у фірмі.

Про цю історію Бакленд написав на своєму Twitter. "Карма: хлопець, який штовхнув мене у заторі в метро та побажав мені "F*** себе", повернувся до мене знову… тепер на співбесіду до мене", - написав Бакленд.

Бакленд відмовив чоловіку та пояснив своє рішення: "Коли ви берете людину на роботу, ви шукаєте певні навички, але вам хотілось би знати і те, яка він насправді людина. Наприкінці інтерв’ю ми обидва сміялися над ним та були щасливі".

Також він додав: "Кандидат не отримає роботу, хоча, можливо, тепер він буде намагатися краще ставитися до людей зранку, оскільки вони можуть просто знадобитися йому потім протягом дня".