Прес-центр АТО: В Україну зайшла колона з 20 російських танків

У напрямку Новоазовська рухається понад 20 танків і 10 самохідних артустановок

Про це під час брифінгу заявив спікер АТО Андрій Лисенко, повідомляє Еспресо.TV.

"Російська Федерація нарощує окупаційний контингент на території Донбасу. Упродовж останніх днів фіксується переміщення з Російської Федерації на територію України військової техніки та боєприпасів. У напрямку Новоазовська зайшли більше 20 танків і 10 самохідних артилерійських установок та півтора десятки вантажних автомобілів", - повідомив Лисенко.

Речник АТО також наголосив на тому, що в цьому районі фіксується переміщенння військовослужбовців Збройних сил РФ на автобусах.

"Фіксується нарощування військової присутності Збройних Сил Росії в суміжних з Україною областях, зокрема Воронезької та Ростовської. Туди прибувають військові частини, важка техніка і боєприпаси з інших регіонів Росії", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у район населеного пункту Безіменне (район Новоазовська) з території РФ прибула змішана група бойовиків і російських найманців чисельністю до посиленої роти (130 осіб, 4 танки, 6 вантажівок, 6 гармат Д-30 і мінометна батарея). Разом з даною групою прибула розвідувальна група, укомплектована військовослужбовцями ГРУ ГШ ЗС РФ (17 осіб, 3 джипа і мікроавтобус).