У Херсоні депутатів облили зеленкою прямо на сесії (ФОТОФАКТ)

На засіданні Херсонської міськради, під час обговорення питання щодо переобрання Ігоря Пастуха на пост першого віце-мера, група незгодних з кандидатурою херсонців облила депутатів зеленкою

Про це в своєму  "Фейсбук"  написав голова обласного комітету виборців Дементій Білий, повідомляє Еспресо TV.

"У Херсоні депутатів облили зеленкою прямо на сесії. Мітили в заступника міського голови Пастуха, але дісталося дуже багатьом. Залито кілька місць, постраждали депутати: Ігор Пастух, Станіслав Трошин, Віктор Гаврилюк. Бризки полетіли і в Карунос. Грунтовно забруднити Трамбовецького. Все пройшло дуже швидко: молодий рудий хлопчина кинувся з криком, що Пастуху тут не місце, потім повернувся і моргнув своїм спільникам, які дещо розгубилися. Тут же з'явилися молоді люди в камуфляжі, перекинули зеленку. Бризки полетіли на всі боки", – пише Дементій Білий.

За його словами, хуліганів затримали.

" Хуліганів та свідків, хто обливав зеленкою, посадили рядком описувати свої "подвиги". Крайній праворуч - той самий, хто вискочив перший і махнув своїм спільникам", написав Білий.

"Зеленковий напад" стався саме в той момент, коли депутати зібралися обговорювати питання про перепризначення першого віце-мера Ігоря Пастуха, пише "Херсон.Online".

У Пастуха облиті шия та обличчя.  Мер заявив, що це результат того, що на сесії пускають всіх підряд. Після інциденту постраждалі депутати витиралися вологими серветками. Пастух вийшов із сесійної зали.   

Видання зазначає, що Херсонська міськрада таки погодила перепризначення Ігоря Пастуха на посаду першого віце-мера Херсона.