На Донеччині за добу від обстрілів терористів загинули шестеро мирних мешканців, - МВС

До міліції надійшли повідомлення про обстріли бойовиками села Широкине під Маріуполем і селища Курахівки Селидівського району. Є жертви і руйнування

Всього за минулу добу відомо про 6 загиблих мирних жителів та 1 поранену жінку. За всіма фактами правоохоронцями відкриті кримінальні провадження, повідомили Еспресо.TV у прес-службі МВС Донецької області.

В результаті артобстрілу помер мешканець с.Широкине. В Курахівці, яка зазнала обстрілу бойовиками 20 лютого близько 1.30, пошкоджені житлові будинки на вулицях Першотравневій, Миру, 8 березня, Маяковського. За попередньою інформацією, жертв і постраждалих немає.

Більшість постраждалих, за попередніми даними, отримали тілесні ушкодження в результаті вибуху невстановлених предметів.

В Авдіївці загинули два чоловіки, 1972 і 1957 років народження. Численні осколкові поранення отримала місцева мешканка на своїй дачній ділянці, натрапивши на невідомий предмет, який вибухнув.

В с. Верхньоторецькому Ясинуватського району внаслідок розриву невідомого вибухового пристрою померли два брати, 1953 року народження.

В с.Луганському Артемівського району невідомий предмет розірвався у дворі приватного будинку, убивши 59-річного чоловіка.