Російсько-терористичні війська продовжують накопичувати сили біля Маріуполя

Протягом минулих вихідних, 21-22 лютого, в зоні конфлікту на Донбасі російсько-терористичні війська продовжували грубо порушувати мирні домовленості, здійснюючи обстріли позицій українських військ (в тому числі і з важких озброєнь) і роблячи спроби наступальних дій, а також проводячи перегрупування військ

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомив координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

"Найбільш складна ситуація склалася приморському (Маріупольському) напрямку. Зокрема, противник продовжує перекидання тактичних резервів в район населеного пункту Безіменне. Протягом останніх діб зафіксовано перекидання близько 350 осіб, 15 одиниць вантажного транспорту, порядку 20 одиниць броньованої техніки (включаючи 6 танків). Дані резерви розгорнуті на вузькій ділянці в районі від узбережжя до траси Т0519", - написав він. 

Одночасно позиції українських військ в районі населеного пункту Широкине обстрілює артгрупа, що підтримує війська противника. У складі артгрупи - 4 вогневі підрозділи (2 - ствольна артилерія, 1 - РСЗВ, 1 - САУ). Фіксувалися спроби танкових підрозділів противника атакувати позиції українських військ в даному районі. Відзначається активність повітряної розвідки противника (БПЛА).