У Харкові звільнили капітана міліції, яка вивісила листівку з поздоровленням з "23-м лютого" та георгієвською стрічкою, - Геращенко

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив про звільнення працівниці правоохоронних органів у Харкові, яка у міськвідділі міліції примудрилася вивісити листівку з вітанням до "23 лютого", прикрашену георгієвською стрічкою

Про це він повідомив у "Фейсбуці", передає Еспресо.TV.

"Жінка, капітан міліції, примудрилася розмістити в приміщенні харківської міліції привітання з Днем "23 лютого" з дебільною георгієвською стрічкою, сьогодні звільнена за наказом начальника обласного УВС Анатолія Дмитрієва.

Коли оформляли документи на її звільнення, вона не розуміла за що.

Їй пояснили - через непатріотизм і нерозуміння того, що в Україні гинуть люди від рук інших людей, для яких "колорадська" стрічка - улюблений колір і сигнал для збору зграї.

Уявляю, собі що було б зі співробітницею поліції якихось підмосковних Хімок, якщо б вона примудрилася десь у себе в райвідділі розмістити українську жовто-блакитну символіку.

Її б ще по дорозі додому знівечили молоді "щенята" з руху "Росія Молода", на замовлення Life News, що опинилися б як завжди поруч", - написав Антон Геращенко.

Нагадаємо, що сьогодні у Порошенка назвали 23 лютого початком окупації Криму.