Німецький гурт RAMMELHOF створив сатиричну пісню про Путіна

Німецькі музиканти створили пісню, в якій провели аналогію між Путіним та півнем

Німецький гурт RAMMELHOF записав пісню "Wladimir (Put Put Putin)" та створив яскравий кліп на неї. Головним героєм пісні став російський президент, пише Joinfo.ua.

Дослівно назва пісні перекладається як "Володимир (Покладіть, покладіть Путіна)". Однак інша цікава мовна особливість полягає ще в тому, що "Puten" - німецькою це "індик", а словами "put, put, put" німці кличуть курей.

"Пісня пов'язана насамперед із явищем, що навіть у сучасних промислово розвинених країнах велика частина населення бажає сильного керівництва (наприклад, "Мутті" у Німеччині, або Обами в США, або навіть Путіна в Росії). Це лякає нас, і ми повстали проти цього! Ми бачимо загрозу для демократії", - зазначають автори.

У пісні розповідається про те, як всі сусіди Росії, окрім України, "перебувають на короткому повідку в Путіна". У ролику також ідеться про безцеремонну анексію Криму та війну, яку Путін розгорнув на Сході України.

Самі музиканти зазначають, що їхня пісня – це своєрідний протест проти жорстокої та "стальної" влади. 

На відео палає "демократія", чоловік в ушанці розпиває горілку, а по намальованій карті України роз’їжджають російські танки.