Плотницький замислився над переведенням залізниці на парову тягу (ВІДЕОФАКТ)

Головний бойовик "ЛНР", коментуючи пропозицію перевести залізницю на парову тягу заявив, що готовий розглянути будь-які пропозиції, спрямовані на відновлення нормального життя в "республіці"

Про це, як повідомляє один із терористичних сайтів, він заявив після так званого з'їзду терористичного громадського руху "Мир Луганщині", пише Еспресо.TV.

Так він прокоментував пропозицію колишнього працівника заводу "Луганськтепловоз" Сергія Артемова, на думку якого це дозволило б відновити робочі місця на його підприємстві і дати роботу шахтарям.

"Знаєте, коли ми влітку були без світла, води, без зв'язку, якось свічка нас не гнітила, що це повернення в минуле або позаминуле століття. Якщо в цьому є раціональне зерно - ми повинні це все розглянути", - сказав бойовик Плотницький.

"Тому будь-який аспект, навіть якщо з першого погляду здається, що він не логічний, архаїчний - ми все одно будемо розглядати. Тому що не завжди перший погляд може усвідомити глибину і цінність того, що нам пропонують. Тому будь-яка пропозиція має право на розгляд і на життя. Якщо людина прийде, розкаже і доведе", - пояснив він.

"А в чомусь він (робочий Артемов – ред..) правий: вугілля у нас зараз достатньо, але не вистачає інших ресурсів. Можливо, в якихось районах і ділянках залізничної колії буде працювати паровозна тяга. І що в цьому поганого? Нічого. Аби це приносило користь для людей", - підкреслив терорист.