Шойгу про війська біля українського кордону: Це справи нашої країни

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу порадив тим, хто сильно цікавиться розташуванням військ в Росії, "не лізти в справи Росії"

Про це він заявив в ефірі "Першого каналу", передає Еспресо.TV з посиланням на ТАСС.

"Коли хтось виступає і каже, що десь не там знаходяться на території нашої країни наші війська, мені хочеться сказати, що це справа нашого Верховного головнокомандувача, це справа нашої країни. Ми ж не ліземо у ваші справи, чому ви лізете в наші?" - сказав міністр.

Він також заявив, що закордонні військові інспектори повинні "голосніше заявляти про результати перевірок військової діяльності в Росії".

Шойгу нагадав, що в середині лютого в Ростовській області пройшла чергова перевірка зарубіжних експертів відповідно до Віденського договору 2011 про заходи зміцнення довіри і безпеки.

"Всі хочуть подивитися, чи дійсно наші війська перебувають біля кордонів, як про це багато хто стверджує. Але тут мені б хотілося сказати: ви перевірили, так само голосно скажіть, що там все гаразд і нічого там немає. Так само голосно, як ви заявляєте про те, що там якась концентрація (військ - ред.)", - сказав Шойгу.