WSB відмовилася коментувати суддівство матчу між російськими боксерами й "Українськими отаманами"

Міжнародна Федерація Боксу (AIBA) і її дочірня структура Всесвітня Серія Боксу (WSB) ніяк не реагують на чисельні розмови з приводу сумнівного суддівства в матчі між "Російською боксерською командою" та "Українськими отаманами"

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на XSPORT, який направив офіційний запит в AIBA і WSB про позицію обох організацій з приводу "суддівського" питання в матчі.

"Рефері та судді, що працюють на поєдинках WSB, сертифіковані AIBA. Їх відбирають для кожного конкретного матчу, грунтуючись на принципах нейтральності. Щоб забезпечити повну об'єктивність процесу суддівства, з п'яти рефері, які присутні на матчі, трьох на кожен конкретний бій відбирають шляхом випадкового вибору. На кожному змаганні за рефері та суддями спостерігає досвідчений супервайзер WSB. Рішення суддів і рефері вважаються остаточними, і WSB їх не коментує", - такою була відповідь.

Нагадаємо, подача апеляцій постраждалою стороною в турнірах під егідою AIBA за сучасним регламентом заборонена.

Нагадаємо, у суботу у Волгограді українці програли 0:5.

Генеральний директор "Отаманів" Дмитро Гайструк, а за ним і головний тренер національної збірної Дмитро Сосновський вказали на необ'єктивне суддівство як на вирішальний фактор у матчі.