Адвокат: Савченко шиють нову статтю - "заборонені методи війни"

У Московському судді для продовження утримання під вартою Надії Савченко інкримінували статтю 356, але при цьому без підстав та звинувачень

Про це адвокат Надії Савченко Марк Фейгін розповів в ефірі Еспресо.TV 

"Коли я їм пред'явив справу, в якій інкримінується 356 стаття, суді не визнали факт того, що така стаття їй пред'являється, проте цей документ є, я виклав в соц мережах з ним можна ознайомитися. Він є в матеріалах справи, яку саме слідство додало до клопотання. Це не моя фантазія, це їхній документ, але те, що вони могли пред'явити цю статтю було цілком у їхній логіці", - сказав Фейгін.

З його слів, доказів в них немає, "але це не применшує можливості слідства інкримінувати цю статтю. Її нічого не відрізняє від пред'явленої раннє 322 про перетин держкордону".

"Логіка, вона та ж - накопичувати букет звинувачень, щоб підтримувати обвинувачення в цілому для того щоб продовжувати і продовжувати запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, тим більше 356 стаття, це тяжка стаття. Але при цьому слідчий присутній на суді сказав, що нібито такого звинувачення немає." - повідомив Фейгін.

Нагадаємо, усьогодні Басманний суді Москви відмовив в задоволенні скарги Надії Савченко на продовження арешту до 13 травня 2015 року