Мера Запоріжжя зловили на блокпосту

Працівники прокуратури Запорізької області вручили підозру про скоєння кримінального правопорушення міському голові Запоріжжя Олександру Сіну

Цю інформацію Еспресо.TV підтвердив прокурор Запорізької області Олександр Шацький.

Зокрема, прокурор підтвердив інформацію про те, що сьогодні Сін з`явився в Запоріжжі, після чого йому вручили підозру.

Як вдалося з`ясувати Еспресо.TV, Сіна зупинили на одному з блокпостів на трасі Запоріжжя-Дніпропетровськ, коли він їхав до сусідньої області.

Сін дочекався приїзду слідчих прокуратури, які вручили йому підозру про скоєння кримінального правопорушення – його звинувачують в порушенні порядку призначення директорів комунальних підприємств.

Окрім того, міському голові вручили повістку: він зобов’язаний з’явитися на допит слідчого в понеділок, 4 березня.

За інформацією самого чиновника, яку він розмістив у "Фейсбуці", підозру з повісткою йому вручили на посту ДАІ між Запоріжжям та Дніпропетровськом.

Олександр Сін повідомив, що його звинувачують в тому, що він порушив "порядок укладання контракту з керівником державного комунального закладу охорони здоров'я, затвердженого Кабінетом Міністрів України від 16.10.2014 та порушив права головних лікарів і т.п.".

Нагадаємо, що мер Запоріжжя зник з міста на початку лютого. Заявив, що їде у зону АТО захищати Батьківщину.

Тоді, за словами прокурора Запорізької області Олександра Шацького, працівники правоохоронних органів намагалися вручили міському голові підозру про скоєння кримінального правопорушення, але не змогли його впіймати.