У Греції почубилися президенти найсильніших футбольних клубів

Засідання ради Грецької суперліги з футболу достроково завершилося після того, як словесна перепалка між президентом "Олімпіакоса" (Пірей) Евангелосом Марінакісом та його колегою з "Панатінаїкосу" Гіаннісом Алафозусом переросла в бійку

За словами Алафозуса, його заступник Василіс Констянтіну отримав поріз губи після удару одного з охоронців Марінакіса, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Reuters.

"На нас напали. Марінакіс кинув стакан з водою в мене, а потім його охоронець вдарив Констянтіну. Не можу повірити, що подібне сталося на засіданні суперліги", - бідкається президент "Панатінаїкоса".

Міністр спорту Греції Ставрос Контоніс сьогодні зустрінеться з прем'єр-міністром країни Алексісом Тсіпрасом, щоб обговорити останні спалахи насильства в грецькому футболі. За інформацією місцевих ЗМІ, держава може призупинити чемпіонат країни.

У нинішньому сезоні чемпіонат Греції вже припинявся двічі. Матчі були скасовані у вересні протягом одного тижня після смерті вболівальника в результаті запеклого зіткнення фанатів після матчу третього дивізіону чемпіонату країни.

Другий раз першість було призупинено в листопаді минулого року після того, як заступник директора суддівського комітету Крістофорос Зографос був доставлений в лікарню після жорстокого нападу.