Учасники зимового Первак-Кубка зловили більше 21 кг риби

Відкритий Первак-Кубок з підлідного лову став наймасштабнішим рибальським змаганням цієї зими. Участь у ньому взяли понад 90 рибалок, які зловили улов загальною вагою більше 21 кг

Змагання проходили одночасно в трьох категоріях: "аматорська мормишка", "блешня/балансир" і "спортивна мормишка". Найпопулярнішою виявилася перша номінація, в якій змагалися більше половинирибалок.

На березі учасників турніру підтримували десятки уболівальників. За словами рибалок, зимовий Первак-Кубок порадував хорошим клюванням окуня і плотви, а деяким щасливчикам на гачок попаласянавіть щука. Загальний улов змагань склав 21,558 кг риби, більше 11 кг з яких спіймали рибалки-спортсмени.

Найбільший улов зимового Первак-Кубка – 2,714 кг риби – виловив Чемпіон України з риболовного спорту Євген Гридько. Першим серед рибалок в категорії "аматорська мормишка" став Володимир Ісько з показником 1,026 кг. У номінації "блешня/балансир" переміг Євген Чернявський з уловом 1,255 кг. Найбільшу рибу змагань – щуку вагою 0,638 кг – піймав Володимир Яцковський, який посів друге місце в цій же категорії. Кращі рибалки отримали міцні призи від бренду "Первак". За традицією спортивної риболовлі вся виловлена ​​риба була випущена назад у воду.

Нагадаємо, що бренд "Первак" є постійним партнером Київської федерації риболовного спорту і виступає за популяризацію риболовного спорту та розвиток екологічної культури. Закінчення змагань відзначили "Перваком", юшкою на багатті та домашніми закусками.